Välkommen!

Här ligger Alhagens samfällighetsförening.

Välkommen till vår hemsida. Samfälligheten ligger i Alby, norra Botkyrka. Området var färdigbyggt 1973 och består av 196 fastigheter: Förlikningsvägen 2-180 och Kvarnhagsvägen 7-237. Det är 10 min promenad till tunnelbanan, anslutningsbussar finns till pendeltåg i Tumba och tunnelbanan i Alby. Med bil når man Stockholms city på ca 25 min.

Runt området finns Albysjön med Flottsbro (skidor på vintern, motion och bad på sommaren). Det är ca 15 min promenad till Hågelbygård med dansbana och restaurang. Centrum i Alby erbjuder apotek, mataffär, vårdcentral, optiker, cafe, värdshus mm. Vi har också närhet till flera stormarknader.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.